aknesklase-2019-2020

Aknes klase 2019/2020 ir projekts, kurā 14 jaunieši cīnās ar akni, gūst jaunas zināšanas par ādas kopšanu, lieto BIODERMA Sébium līnijas produktus un ar savu pieredzi dalās digitālajā vidē.

Projekts ilgst 7 mēnešus – no 2019. gada septembra līdz 2020. gada martam.

Aknes klase 2019/2020 ir projekts, kurā 14 jaunieši cīnās ar akni, gūst jaunas zināšanas par ādas kopšanu, lieto BIODERMA Sébium līnijas produktus un ar savu pieredzi dalās digitālajā vidē.

Projekts ilgst 7 mēnešus – no 2019. gada septembra līdz 2020. gada martam.

#aknesklase

#uzveicpinnes

Dalībnieki

Marta Paula

Esmu radoša un enerģiska jaunā skatuves māksliniece, ikdienā mācos, attīstu un koncertos praktizēju savas spējas, spēlējot kokli. Diemžēl ikdienas steigā un uztraukumos sejas ādas veselība tiek atstāta novārtā. Tieši tāpēc esmu projekta Aknes klase 2019/2020 dalībniece, un esmu gatava 7 mēnešu laikā mācīties kopt un rūpēties par savu sejas ādu.

Dārta

Vienmēr visur cenšos iesaistīties un izmēģināt ko jaunu, tāpēc arī radās vēlme pieteikties projektam. Brīvajā laikā labprāt lasu grāmatas un rakstu stāstus. Projekta laikā esmu gatava cīnīties ar savu sejas ādu, dalīties ar savu aknes pieredzi, kā arī iegūt jaunus draugus un saprast, ka es neesmu viena šajā cīņā.

Marta

Mani sauc Marta. Piedalos šajā projektā, jo man ikdienā rada diskomfortu sejas ādas problēmas. Vēlos ar tām tikt galā un uzzināt daudz ko jaunu.

Katrīna

Mani sauc Katrīna un esmu 15 gadus veca jauniete, kura ir gatava cīnīties ar savām sejas ādas problēmām. Ikdienā es ļoti aizrautīgi nodarbojos ar saksofona spēli un uzstāšanos, tāpēc mana sejas āda ir diezgan svarīga sastāvdaļa skatuves profesijā. Pieteicos ”Aknes klasei” ar cerību cīnīties ar akni un uzzināt daudz vairāk par savu ādu, ķermeni un organismu.

Darja

Mani sauc Darja, esmu 16 gadus veca. Es ievēroju veselīgu dzīvesveidu, brīvajā laikā nodarbojos ar dejošanu. Projekta piedalos, lai iegūtu jaunas zināšanas par sejas ādas kopšanu un arī iegūt jaunus draugus! 😃

Linda

Mani sauc Linda, esmu 18 gadus veca jauniete. Mācos 3 kursā tūrisma tehnikumā par viesmīlības pakalpojuma specialisti. Mācoties par viesmīli, ir liels risks pakļaut ādu dažādiem āra faktoriem. Man ir ļoti aktīvs dzīvesveids, jo nodarbojos futbolu. Mana āda atrāk taukojas, rodas izsitumi, pinnes, un tas rada nedrošību par sevi. Esmu vienmēr pozitīva un savā ziņa dīvaina. Vienmēr gatava darīt ko jaunu un traku. Uzskatu, ka ja cilvēkam ir motivācija, tad viņš var sasniegt ļoti daudz, galvenais uz visu skatīties pozitīvi!

Paula

Sveiki. Mans vārds ir Paula un man ir 20 gadi.Patīk pavadīt savu brīvo laiku ar draugiem.Vēlos saprast savas īstās sejas problēmas, tāpēc piedalos “Aknes klase 2019/2020”. Ceru, ka, iestājoties šajā projektā, es spēšu palīdzēt arī citiem tikt galā ar aknes problēmām.

Anete

Mani sauc Anete un man ļoti patīk radošas nodarbes, kā arī atrasties pie dabas. Es piedalos šajā projektā, lai saprastu, kā pareizi kopt savu ādu un cīnīties ar nepilnībām. Ceru, ka projekta laikā uzzināšu daudz jauna un vienkārši pavadīšu labi laiku. Pārējiem jauniešiem novēlu pacietību un izturību cīņā ar akni!

Una Estere

Mani sauc Una Estere. Es esmu no Limbažiem, bet pirmo gadu dzīvošu Rīgā. Mācos Rīgas kultūru viduskolā 8. klasē. Divpadsmit gadus dejoju tautas dejas. Ļoti priecājos, ka šogad tieku Aknes klasē, jo vēlos tikt galā ar sejas ādas problēmām.

Monta

Katram cilvēkam ir kāds sapnis, mans ir šķietami dīvains – labi kopta sejas āda. Uzskatu, ka seja ir mana vizītkarte. Esmu uzklausījusi tik daudz padomu un ieteikumu, ka nu jau no tiem galva kūp, bet ziniet, manī vēl mājo spēks meklēt un strādāt . Patiesi ticu, ka jau drīz ar smaidu sveicināšu ikvienu un ļaušu saules stariem apspīdēt savus vaigus, pieri, kas tik ilgi slēpti aiz garām matu šķipsnām un kosmētikas maskām.

Mareks

Esmu 18 gadus jauns. Vienmēr esmu bijis motivēts sevis pilnveidošanā! Projektā piedalos ar mērķi uzzināt ko jaunu par sevi un savu sejas ādu, kā arī tikt vaļā no problēmām! Ticu, ka man izdosies!

Elīna

Mani sauc Elīna un esmu 16 gadus veca. Brīvajā laikā aizraujos ar dejām un daudzveidīgiem jauniešu projektiem. Šis projekts aizrauj mani tik pat ļoti, tamdēļ, ka cīnos ar akni jau daudzus gadus. Ceru šī projekta laikā uzlabot savu ādas stāvokli un atgūt pašpārliecinātību!

Kate

Čau! Mani sauc Kate un man patīk aktīvs dzīvesveids un jauni izaicinājumi. Projektā pieteicos, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un uzlabotu savu sejas ādu 🙂

Kristīne

Mani sauc Kristīne. Man ir 16 gadi  un es mācos tehnikumā. Brīvajā laika es zīmeju, un tas man ļoti labi padodas. Pieteicos Bioderma projektam “Aknes klase”, jo gribu uzzināt daudz ko jaunu par pareizu ādas kopšanu. Man ir akne, un es domāju, ka ar BIODERMA palīdzību mana sejas āda kļūs labāka.

Helēna

Mani sauc Helēna un ikdienā nodarbojos ar sportu un dažādām citām radošām aktivitātēm.  Vienmēr cenšos paplašināt savas zināšanas un iegūt jaunas pieredzes.