Projekts Aknes klase 2023 ir sācies! Pirmā satikšanās!

2023. gada Aknes klases projekts ir īpašs, jo tajā piedalās iepriekšējo gadu absolventes. Tā kā meitenēm ir priekšzināšanas saistībā ar ādas kopšanu, tad šī gada projektā galvenais uzsvars un prioritāte būs dalīšanās pieredzē – gan savstarpēji, gan ar pieaicinātajiem ekspertiem, gan ar visiem tiem, kurus saista aknes tēma un kuri seko līdzi Aknes klases norisei.

18.janvārī bija Aknes klases 2023 pirmā tikšanās reize viesnīcas “Riga Islande Hotel” viesmīlīgajās telpās ar skaistu skatu uz Rīgas panorāmu.

Šī gada dalībnieces ir 2019., 2020. un 2021. gada absolventes. Ņemot vērā to, ka pēdējos divus gadus Aknes klases projekts
norisinājās attālināti, mums bija neizsakāms prieks satikt meitenes klātienē.

Vēlējāmies uzzināt, kādas projektā iegūtās zināšanas meitenes turpināja izmantot, vai saglabājās veselīga dzīvesveida paradumi? Kas tika mainīts sejas kopšanas rutīnā? Vai bija kādas pārdomas/atziņas pēc pirmā projekta? Meitenes brīvi dalījās ar savu pieredzi, izteica savus viedokļus, kā arī ar lielu aizrautību klausījās un iesaistījās sarunā ar mūsu eksperti – skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā un BIODERMA pārstāvi Diānu Jasmani.

Katrai tikšanās reizei sekos mājas uzdevums dalībniecēm; pirmais ir saistīts ar katras dalībnieces personiskajiem mērķiem projektā, par to stāstīsim jau nākamajā bloga rakstā.

Turpināsim kopīgi strādāt pie projekta lielā mērķa – kā dalībnieces kopā ar BIODERMA komandu var sniegt atbalstu arī tiem, kuri nepiedalās projektā, bet cīnās ar aknes skartās ādas problēmām. Kopā mēs vēlamies veidot projekta atpazīstamību, lai palīdzētu, iedrošinātu un iedvesmotu tos, kuriem tas ir nepieciešams! Aicinām arī jūs sekot mūsu projekta gaitai!

Vairāk par BIODERMA produktiem un iepriekšējo gadu projektiem lasiet mūsu blogā.

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *