Piesakies aknesklase.lv programmai 2023/2024

Aicinām jauniešus pieteikties dalībai Aknes atbalsta programmai 2023/2024!
Aknes atbalsta programma ir Bioderma projekts, kura laikā 10 jauniešiem būs iespēja kopā ar izveidoto atbalsta grupu cīnīties ar Akni, gūt zināšanas par ādas kopšanu un lietot Aknes ārstēšanai paredzētus Bioderma produktus.
Ja Tu esi aktīvs jaunietis, un Tev ir aktuāla piņņu tēma, tad piesakies Bioderma Aknes atbalsta programmai!
 
  • Piesakies, pastāstot kāpēc vēlies piedalīties projektā un kā līdz šim esi cīnījies ar Akni.
  • Pieteikšanās līdz 18.septembrim!
  • Ar vismotivētākajiem pretendentiem sazināsimies privāti.

Atskats uz 2022./2023 sezonu!

Lasi blogā, kā projekts ir norisinājies iepriekšējos gadus, ko dalībnieki ir darījuši, lai sasniegtu savus mērķus un kā viņiem tas ir izdevies! 

Darjas pieredze Aknes klases projektā 2022/2023

Projekta “Aknes klase 2023” laikā es uzzināju ļoti daudz, lai uzlabotu savu sejas ādas stāvokli un justos pārliecinātāks par sevi. Esmu veikusi dažas būtiskas izmaiņas savā dzīvesveidā, lai sasniegtu savus mērķus.

Es ieguvu padziļinātas zināšanas par sejas ādas veselību un kopšanas metožu efektivitāti. Tikšanās ar dažādiem speciālistiem deva man iespēju iemācīties vairāk par sejas ādas problēmām un to, kā tās risināt. Šīs zināšanas deva man lielāku skaidrību un paļaušanos, kad sāku pielāgot savu kopšanas rutīnu.

Viens no būtiskiem uzlabojumiem bija izmaiņas uzturā. Es sāku pievērst lielāku uzmanību tam, ko ēdu, un centos iekļaut vairāk veselīgu pārtiku savā ikdienas uzturā. Vairāk svaigu augļu, dārzeņu un kvalitatīvu olbaltumvielu iekļaušana manā ēdienkartē bija būtisks solis uz priekšu. Tāpat es samazināju saldumu un neveselīgu uzkodu patēriņu, kas palīdzēja uzlabot manas sejas ādas stāvokli. Es vairāk pievērsu uzmanību ādas kopšanai. Ir nepieciešami divas reizes dienā kopt savu ādu. Šīs rūpes par sejas ādu ir veicinājušas tās uzlabošanos un veselīgumu.

Sabīnes pieredze Aknes klases projektā 2022/2023

Aknes klases projekts šogad ieviesa manā dzīvē lielāku sakārtotību, apzinātību un patiesībā pat vairāk prieka, jo kopā pavadītais laiks bija patiesi lielisks! Guvu vērtīgas un izglītojošas atziņas, kas noder ikdienā, kopjot ne tikai savu izskatu, bet arī personību! 

Viens no maniem izvirzītajiem mērķiem bija vērst uzmanību sejas ādas mitrināšanai, un to es patiešām daru. Mitrinošs toniks vai hialuronskābes serums manā sejas ādas kopšanas rutīnā tiek izmantots jau labu laiku un tie man ļoti iepatikušies! Tāpat cenšos izvēlēties mitrinošu krēmu uz nakti, lai miega laikā āda tiktu bagātīgi mitrināta. Uzklausot citu meiteņu padomus, arī secināju, ka visbiežāk meitenes pievērš uzmanību sejas ādas mitrināšanai. Tas saistīts ar to, ka aknes skarta āda bieži vien tiek pakļauta spēcīgiem kopšanas līdzekļiem, kas izsausina vai kairina to. Līdz ar to mitrināšana ir ļoti vēlama.

Kā vēl vienu mērķi biju uzstādījusi stresa apzinātu kontrolēšanu. Domāju, ka uz šo mērķi var tikai tiekties. Tas nav sasniedzams kā finiša līnija maratonā. Esmu sapratusi, ka sevī ir vairāk jāieklausās, savu ķermeni nevis jādiskriminē vai jādomā, kā to uzlabot, bet jāiemīl. Biežāk sev ir jājautā jautājums: “Kas man sevī patīk?” un arī uz to jāatbild. Tāpat cenšos atcerēties, ka lietas par kurām satraucos, pēc mēneša jau būs sīkums; un apzinoties šo, es spēju vairāk nokontrolēt nevēlamās emocijas.

Par mīlestību pret citiem un sevi!♡